woensdag 30 juli 2008

Hai ladies

Ik ben der weer van een weekie vakantie op de kamping hoor...enne het was wel een creatief vakantie weekje. In totaal toch een 14 kaartjes gemaakt. Ik zal ze morgen even allemaal gaan plaatsen. mooier weer konden we niet hebben toch? het was supers en we zijn naar Joure geweest, het Ballonnenfeest dat was echt geweldig, zo'n 37 luchtballonnen gingen toch de lucht in. Het was Lemsterweek dan komen er allemaal skutsjes naar Lemmer toe en is er een kermis allerlei leuke dingen te doen en is het heel gezellig in Lemmer zelf. De terrasjes zitten dan dus ook bomvol. Ook nog naar Joure naar het supergrote zwembad geweest....oh ja en natuurlijk Erica van It's scraptime is nog een dagje wezen freubelen. Heel gezellie en ik heb weer wat erbij geleerd. Zo zie je maar weer je bent nooit te oud om te leren. Het projectje zal ik morgen even op mijn blog zetten. Al met al een geslaagde week en veel leuke dingen gedaan.

5 opmerkingen:

 1. Ha die Terry, fijn te horen dat jullie het zo naar de zin hebben gehad en jullie hebben zeker geboft met het weer. 14 kaartjes gemaakt!!! nou ben natuurlijk heel nieuwsgierig, dus kom maar op!

  groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Terry, zo te lezen heb je je wel vermaakt met allemaal leuke dingen!! Leuk om te lezen...enne..het weer zat jullie ook wel mee hé!! Nu nog eventjes wachten op je creaties...ben erg benieuwd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Terry,heb jij lekker geknutselt zeg!!!!laat de kaartjes maar komen hoor!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. fijn om te horen Terry dat je een leuke vakantie heb gehad en volgens mij kun jij echt niet zonder "je kaarten maken" hahaha!
  groetjes Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks so much for your lovely comment Hugs Terry xxx