maandag 9 februari 2009

Workshop Happy Birthday...

Het was even tijd voor een workshopkaartje......dit is de rechterkant......en ik heb gekozen voor een afdrukje van Hängler Stängler...deze workshop heb ik via Desi's club gemaakt....hij was erg leuk om te doen.

And then it was the time to do a workshop, this is the rightside......I have chozen a stamp from Hangler Stangler, the workshop I got from Desi's club and it was fun to make.
De linkerkant bestaat ook uit een afdrukje van Hängler Stängler. de bloemen heb ik wederom van een EK Succes pons gemaakt. Een paar plakpareltjes gebruikt en het papier is van Marianne Design. Ik vindt het een geweldige mooie kleur.
This left side is also made with a stamp from Hangler Stangler, the flowers again are from the EK Succes pons. I used A few sticky pearls en the paper is from Marianne Design. I just love the colour.
En zo ziet de kaart er in het totaal uit......een labeltje gebruikt in het midden met de handgeschreven tekst "Happy Birthday" en een strikje erop en de kaart voor mijn vriendin haar dochtertje Ilse is klaar.
And this is the whole card. ....I used a label with my own tekst "Happy Birthday", a little bow in the middle and the card for my girlfriends daughter Ilse is ready.

4 opmerkingen:

 1. wat een schitterend Kaartje Terry.
  heel leuk gemaakt zo.

  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel hoor meis...lief van je...
  veel liefs terry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja...ook weer geweldig he!
  Mooie felle kleurtjes, leuk!!!

  Groetjes,
  Nicoline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihh dank je wel hoor Nicoline whaahh maar ik ben nog niet klaar hoor meis, heb der nog veeeeeeeeeeeeeel meer hihihih veel liefs terry

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks so much for your lovely comment Hugs Terry xxx