zaterdag 23 augustus 2008

X-mas, X-mas en een Merry X-mas

Deze kaart heeft een afwijkend formaat, het is iets kleiner nog dan een rechthoekige kaart gewoonweg om het feit dat mijn papier niet groter was hiihi...deze is dus ook gemaakt met restjes. Het stempelafdrukje is van Penny Black de X-mas critters, erg leuk en het labeltje is gemaakt van de Quickutz je kunt mooi je lint erdoor heen halen en je tekst erop zetten. Even nog wat scrappersfloss om het geheel af te maken en klaar is weer een kerstkaartje
Als je nog restjes papier hebt kun je ze heel goed gebruiken zo zie je maar weer, bovenstaand kaartje is gemaakt van allemaal restjes. Een paar Retro Flowers erop met splitpennetjes, een lintje en hopla weer een kaartje klaar.
Voor deze kaart heb ik de embosmal kerst gebruikt voor de cuttlebug. Even wat papier scheuren en op je kaart plakken. De magnolia is erg toepasselijk zo met haar kleine schaatjes aan. Voor het labeltje heb ik de stanz van Nellie's multiframe gebruikt. En nog versierd met een strikje en wat glitterlijm om het een feestelijk tintje te geven.

2 opmerkingen:

  1. deze vind ik ook geweldig.
    liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hihih die Riet, superlief van je meis....veel liefs terry

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks so much for your lovely comment Hugs Terry xxx